Code of Conduct - Gældende for alle medlemmer i Arnorian Riders

 

Punkt 1: Vi forventer at alle spiller spillet uden eksterne programmer der fremmer ens præstation

 

Punkt 2: Respekter at ikke alle andre har lige så meget guld, marks, medallions eller seals, og at de derfor ikke har det samme gode gear som dig

 

Punkt 3: Vi hjælper hinanden, men det forventes også at den der har brug for hjælp, selv kan hjælpe på et andet tidspunkt.

 

Punkt 4: Du taler pænt til andre medlemmer, skældsord og andre nedladende ord tolereres ikke her.  

 

Punkt 5: Skriv til en officer hvis du har problemer med andre medlemmer. Lad være med at bagtale andre. For det første vil vi ikke have det og for det andet så giver det en rigtig dårlig stemning.

 

Punkt 6: Vi blander os ikke i hvad du sælger til dine kinmates, men tænk igen over at det ikke er alle der har lige så mange midler som dig selv. Alt hvad der vindes på regulære kinruns, sælger man selvfølgelig IKKE videre. Man ruller selvfølgelig heller ikke på noget, som andre har mere brug for. Dette gælder selvfølgelig ikke når det er et PUG run 

 

Punkt 7: Forvent ikke noget af andre som du ikke selv vil kunne leve op til 

 

Punkt 8: Respekter at vi ikke er ens. Vi lever vidt forskellige liv og for mange af os kommer LOTRO IKKE i første række. 

 

Punkt 9: Racisme er ikke noget vi kender til i Arnorian Riders, hvilket du støtter 100% - Finder vi ud af at det findes, vil vedkommende blive smidt ud af Arnorian Riders, uden advarsel.   

 

Punkt 10: Vi kræver du er aktiv på hjemmesiden, da det er her alle vores nyheder bliver sendt ud. Vi håber også du vil komme på Teamspeak og være en del af det gode fællesskab der eksisterer her.  

 

Punkt 11: Ingame er det 100% officererne der har det sidste ord, hvilket du respekterer. Er du utilfreds med noget, skriver du det i en PM til den pågældene officer.

 

Punkt 12: Teamspeak, her har vi det sjovt, du er velkommen til at tage venner med ind på serveren, men skulle der opstå pladsmangel, så må venner desvære forlade serveren til fordel for medlemmer.

 

Punkt 13: Nye medlemmer vil opnå fuldt medlemskab når de har oprettet sig på hjemmesiden og udfyldt player note in-game

 

Punkt 14: Vi ser gerne du skriver i din player note hvem du er. Med dette mener vi  ”Main” ”Alt of XXX”

 

Punkt 15: Overtrædelse af LOTRO's Code Of Conduct samt ovenstående punkt 1-14, kan resultere i af officererne i Arnorian Riders vil diskutere din fremtid i kinnet.

 

Punkt 16: Du accepterer Code Of Conduct når du søger optagelse i Arnorian Riders


 

 

Arnorian Riders

 

9. Juli 2014